najlepszebuxy

Wasze opinie/ sugestie i inne najlepsze buxy

dodane: 2009-01-27 21:38:00 ostatnia zmiana: 2009-01-27 21:39:25
W tym temacie proszę, abyście pisali opinie na temat buxów. Dodawali własne bądź informowali, które to SCAMY:



pylwoj
2014-09-27 14:17:49
Nie ma bardziej stabilnego i opłacalnego nad neobuxa. Jest super!!!!

http://www.neobux.com/?r=pylwoj1965
 
klaxon
2014-04-12 21:47:18
najpewniejszy bux wypłata natychmiastowa zapraszam http://www.neobux.com/?r=klaxon1
 
admin
2013-08-11 11:06:34
Witam

Polecam mój serwis GPTR - PolishBux.pl

Korzyści Uczestnika:

Darmowe Uczestnictwo w Programie.
Premia na start - 10gr.
Bonus za Poleconego - 4gr.
Kliki VIPów - 1 gr. do 10 gr.
 
kris
2013-02-16 20:05:54
http://www.200bux.com/?ref=kris123c
nowy bux bez mimimum!! klicki po 00,1 $
 
yyoosa
2013-01-08 19:22:15
Polecam te serwisy:
http://sejfik.com/pages/index.php?refid=reklamon1

http://www.mega-surf.pl/register.php?uid=58&ref=reklamon1

 
Janek
2012-12-05 16:15:24
Witam. Podaję drugi blog o programach inwestycyjnych : http://zarobek24-online.blogspot.com
Zapraszam do czytania oraz do współpracy.Pozdrawiam serdecznie.
 
Janek
2012-12-05 15:59:02
Witam . Zapraszam na mój skromny blog :
http://klikasz-zarabiasz.blogspot.com
Pozdrawiam serdecznie.
 
mateusz POMOCY
2012-11-26 10:14:12
noc prosze mi pod powiedzic tylko prawdziwe strony mam syna i córke na utrzymaniu zycie przejebane nie daje rady juz PROSZE PODAJCIE GDZIE MOZNA NAPRAWDE ZAROBIC MOJ E MAIL TO genesies@o2.pl..POMOCY!!!!!!
 
mateusz POMOCY
2012-11-26 10:12:35
witam wszystkich chcialbym zarobic w internecie nie wiem jak. kazdy daje strony a to gówno prawda chce naprawde zarobic mam rodzine na utrzymaniu nie moge znalesc pracy!!a te 20dolars to uzbierasz w rok chce zarobic moge siedziec w internecie caly dzien i
 
Surf4web.eu
2012-10-06 20:14:37
Ja polecam serwis Surf4web.eu
Serwis to typowy autosurf, w którym można bardzo łatwo zarobić oraz za darmo zareklamować swoją stronę www.
 
SVANUR
2012-09-30 12:08:57
Witam,

A co powiecie na twodollarclick.com i sixdollarclick.com?? Ktoś zna i dokonał wypłaty? Czy wypłacają? Ja osobiście od niedawna ich testuje.
 
karcioks
2012-09-23 00:50:20
http://www.polishbux.pl/pages/index.php?refid=karcioks
 
ilusion500
2012-08-26 15:35:01
http://www.cashnhits.com/blog/ilusion500/
tutaj sa moje najlepsze zapraszam do logowania
 
piki
2012-08-23 12:31:48
Witam,

Polecam http://pl.20dollars2surf.com/?ref=619211



Zarabiacie na niewielkim banerze, który sam na komputerze wyświetla reklamy. Włączenie surfbara z bannerami to nie jedyny sposób zarobku na 20dollars
 
zarabiający
2012-08-12 10:44:15
Polecam http://www.20dollars2surf.com/?ref=614813

Zarabiacie na niewielkim banerze, który sam na komputerze wyświetla reklamy, dodatkowe punkty zdobywa się kalając w reklamy i zapraszając znajomych itd.
 
Izuńka
2012-08-11 14:03:16
polecam

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=614624



 
ogloszeniomat.pl
2012-08-08 19:48:43
Hello,
Your ad "ogloszenia" has not been validated.
We don't want to advertise for that kind of websites.
Best regards,

Tego typu stronach idiota
 
ogloszeniomat.pl
2012-08-08 19:47:11
Powiem tak

Admin 20dollars2surf.com to jakiś upośledzony gość nie przyjął reklamy ogloszeniomat.pl

a o motywacja jego

Hello,

Your ad "ogloszenia" has not been validated.
We don't wa
 
rafalx
2012-08-05 09:25:19
http://www.AWSurveys.com?R=330333
zapraszam do rejestracji naprawde polecam
 
rafalx
2012-08-05 09:24:17
http://www.AWSurveys.com?R=330333
zapraszam do rejestracji naprawde polecam
 
rafalx
2012-08-05 09:23:10
http://www.AWSurveys.com?R=330333
zapraszam do rejestracji naprawde polecam
 
wikiaaa
2012-07-30 18:41:47
A ja zarabiam na tych stronkach. Nie są to może mega pieniądze ale jeśli wszstko zebrac to sporą sumkę już uzbierałam :) Zapraszam Was do rejestracji. Mogę odwdzięczyc się rejestrując się na innej stronie :)
http://sejfik.com/pages/inde
 
wikiaaa
2012-07-30 18:41:09
A ja zarabiam na tych stronkach. Nie są to może mega pieniądze ale jeśli wszstko zebrac to sporą sumkę już uzbierałam :) Zapraszam Was do rejestracji. Mogę odwdzięczyc się rejestrując się na innej stronie :)
http://sejfik.com/pages/inde
 
mary
2012-07-30 18:25:37
Zapraszam do rejestracji http://pl.20dollars2surf.com/?ref=607134
 
raissa
2012-07-26 15:29:22
Zapraszam na http://zarabianiezaklikanie.bloog.pl/
 
Czech
2012-07-06 17:54:27
Ja polecam odmianę buxów czyli klikanie "lubię". Prosty i solidny portal to Fanslave:
http://www.fanslave.net/ref.php?ref=325814
 
Czech
2012-07-06 17:54:05
Ja polecam odmianę buxów czyli klikanie "lubię". Prosty i solidny portal to Fanslave:
http://www.fanslave.net/ref.php?ref=325814
 
Czech
2012-07-06 17:53:44
Ja polecam odmianę buxów czyli klikanie "lubię". Prosty i solidny portal to Fanslave:
http://www.fanslave.net/ref.php?ref=325814
 
ximixu
2012-06-22 19:37:07
Zapraszam do zarejestrowania się z poniższych linków:
http://www.neobux.com/?r=ximixu1
http://www.phd-bux.com/?ref=ximixu

Jak na razie są to jedyne buxy, dzięki którym można dobrze zarabiać bez żadnych refffów.
 
ankabm333@gmail.com
2012-06-18 09:36:54
Zapraszam do zapisywania się i zarabiania:
http://forsapl.info/pages/index.php?refid=ankabm
http://luckymails.info/pages/index.php?refid=ankabm
http://adbiznes.com/pages/index.php?refid=ankabm
 
ankabm333@gmail.com
2012-06-18 09:36:09
Zapraszam do zapisywania się i zarabiania:
http://forsapl.info/pages/index.php?refid=ankabm
http://luckymails.info/pages/index.php?refid=ankabm
http://adbiznes.com/pages/index.php?refid=ankabm
 
ankabm333@gmail.com
2012-06-18 09:32:08
Zachęcam do zapisów na serwisy IVO-NET
http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=ankabm
http://click.mail.pl/pages/index.php?refid=ankabm
http://web-ads.pl/pages/index.php?refid=ankabm
http://adbiznes.com/pages/index.php?re
 
kacperczak85
2012-06-11 23:19:33
sorry jeszcze raz reflink http://www.mybrowsercash.com/index.php?refid=40277
 
kacperczak85
2012-06-11 23:18:22
Jakby nie patrzeć najlepszym buxem jest my browser cash gdzie nawet bez poleconych mozna w miare szybko nazbierać na wypłate gdzie minium do wyplacenia wynosi 20 dolarow, zapraszam do reflinku i zycze duzych zarobkow. pozdrawiam http://www.mybrowsercas
 
pietia
2012-06-06 15:03:29
Witam od kilku lat siedze w tym temacie .Było wiele dobrych srewisów.Teraz To jeden z najlepszych mogę polecić http://pl.20dollars2surf.com/?ref=587355
JA JUŻ ZAROBIŁEM SPORO TERAZ TY ZARABIAJ.Pozdro
 
slawko
2012-05-30 14:19:23
Najlepsza strona do zarabiania w internecie. Gorąco polecam

http://www.20dollars2surf.com/?ref=586159
 
ximixu
2012-05-26 17:40:13
A ja zapraszam na te buxy.
Sprawdzone, wypłacają od 2$, nawet szybko się zarabia

http://www.buxcraft.com/?ref=ximixu

http://www.neobux.com/?r=ximixu1
 
ToFakt
2012-05-13 18:15:11
http://www.ptcsense.com/index.php?ref=ndkoks

Ja osobiście jestem zadowolony z tej stronki .. pełna wypłacalność i wgl. Jeżeli masz ochote coś zarobic .. to jest odpowiednie miejsce dla Ciebie !! Naciskasz REGISTER login..haslo itd. A
 
endidex
2012-05-10 10:42:20
http://www.megatypers.com
Kody potrzebne do rejestracji(cały czas aktualne) Tzw. "Invitation Code"
2GTK
2GTO
2GTT
2GTU
2GTV
2GU0
2GU1
2GU2
2GU3
2GU4
 
Michał
2012-05-03 12:08:26
Witam i zapraszam na swoją stronę.
Dzięki niej możesz jeśli chcesz osiągnąć wolność finansową:
http://www.otostrona.pl/finansowawolnosc/
 
6589m
2012-04-17 11:21:13
Może ktoś wie jak działa super quiz?Wypłata tylko jeśli znajdzie się osoby polecone? Czy można jeszcze raz rozwiązać quiz? Jak zrobić aby było zaliczone na Twoje konto
 
6589m
2012-04-17 11:14:40
Może ktoś wie jak działa super quiz?Wypłata tylko jeśli znajdzie się osoby polecone? Czy można jeszcze raz rozwiązać quiz? Jak zrobić aby było zaliczone na Twoje konto
 
pioniers7
2012-04-02 11:50:18
http://signup.wazzub.info/?lrRef=0417deab
 
Wika
2012-03-26 13:05:44
http://signup.wazzub.info/?lrRef=eae9e7fe

Skokrzystaj i zarejestruj się do WAZZ UB, który laci za każdego poleconego. Rejestracja tylko z zaproszenia, Spiesz się ,bo zapisy tylko do 9 kwietnia.
 
pioniers7
2012-03-21 18:05:17
a czy ktos uzywa mixsurv.com mixreq.com mixfaq,com???? prosze o opinie !!!!
 
konsky.rs
2012-03-21 00:39:10
Witam Cie Serdecznie ! Chciałbym namówić was do systemu dzięki któremu można
zarobić pieniądze. Oczywiście wysokość zarobków zależy od was, jak bardzo
się zaangażujecie.

Chciałbym wam przedstawić stronę która
 
mac122
2012-03-14 22:07:23
Witam polecam tą stronę http://pl.20dollars2surf.com/?ref=475748
 
rybcia
2012-03-14 20:15:47
http://pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=rybcia
 
kolip10
2012-03-13 11:02:30
polecam
http://Survpee.com/?ref=1130281
 
kolip10
2012-03-13 10:07:00
Polecam tą stronkę odpowiadasz na 8/10 i wygrywasz 100 zł ;-)

http://www.superquiz.pl/?t=18782
 
Riven12
2012-03-06 10:27:31
http://www.20dollars2surf.com/?ref=542361

ZAPRASZAM DO REJESTRACJI BARDZO DOBRY BUX POLECAM!

Instrukcja instalacji programu który sam na Ciebie zarabia!!!!!!!!!
Krok 1
Skopiuj poniższy link i wklej w drugą kar
 
marcin11166
2012-02-27 03:19:39
http://www.mypay.pl/?ref=28523&subid=

te 3 stronki ktore podalem sa w 100% wyplacalne POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)
 
marcin11166
2012-02-27 03:17:38
JA MOGE POLECIC TE:

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=524361

MEGATYPERS.COM kody:

10TL
10TM
10TN
10TO
10TP
10TQ
10TR
10TS
10TT
10TU

 
http://pl.20dollars2
2012-02-26 21:42:27
Witam zapraszam bardzo dobre gratisy
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=536138
pozdrawaim
 
Weaver
2012-02-21 17:32:35
dnia:21 lutego 2012roku.
Wszystkie Buxy działają i kase wylacają na dziń dzisiejszy
1. http://heartbux.com/?ref=Weaver
2. http://nationalbux.com/?ref=weaver
3. http://www.clicksia.com/ptc_ads.php?ref=weaver
4. http://
 
Adam
2012-02-15 00:50:42
Sprawdzony w pełni wypłacalne buxy
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=519724
Polecam również
http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=blowmen stawka za klikanie zaczyna się od od 1gr
 
Rakshi
2012-02-05 16:36:37
witam i zapraszam na http://dolarek.xn.pl
na czacie rozmawiamy przedewszystkim o buxach i naszych zarobkach internetowych :P
 
szomek
2012-01-29 23:47:43
http://www.clicksia.com/my_banner.php?u=szomek&s=2480396831/banner.png
 
szomek
2012-01-29 15:38:03
WITAM I ZAPRASZAM DO REJESTRACJI!!!
http://www.i-gagnant-barre.com/?u=szomek&lang=pl
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=495526
http://www.ecbarre2.net/?ref=91524
http://www.moneycashbar.com/index.php?ref=Szomek

 
szomek
2012-01-29 15:36:02
WITAM I ZAPRASZAM DO REJESTRACJI!!!
SURFBARY PO POLSKU:
http://www.i-gagnant-barre.com/?u=szomek&lang=pl
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=495526
PO FRANCUSKU:
http://www.ecbarre2.net/?ref=91524
http://www.moneycas
 
szomek
2012-01-29 15:34:35
WITAM I ZAPRASZAM DO REJESTRACJI!!!

SURFBARY PO POLSKU:
http://www.i-gagnant-barre.com/?u=szomek&lang=pl
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=495526

PO FRANCUSKU:
http://www.ecbarre2.net/?ref=91524
htt
 
Wisnia
2012-01-17 20:30:45
http://www.i-gagnant-barre.com/?u=Wisnia&lang=pl Polecam go po Polsku i są dowody wypłat i to jest w tym najważniejsze.Pozdrawiam
 
januszrudzki
2012-01-16 20:44:25
BESTBUX USA. Per Click : $0.10
http://bestbux.info/?r=henbi1
ProfiBux USA. Per Click : $0.08
http://profibux.com/?r=henbi2
CashBux USA. Per Click : $0.10
http://cashbux.info/?r=henbi3
 
janusz.rudzki
2012-01-16 20:42:54
BESTBUX USA. Per Click : $0.10
Wypłacalność w 100%
Członkostwo jest bezpłatne.
Zarabiaj odwiedzając stronę reklamodawcy.
Zarabiaj 0,10 dolarów za połączenie kliknięcia.
Zarabiaj 0,5 dolarów za każdą stroni
 
greencafe
2011-12-31 00:12:15
Wszyscy ode mnie wypłacalni:
http://www.ranthemptc.com/?ref=greencafe
http://www.bucks4shares.com/?ref=greencafe
http://www.kinzmoney.com/?ref=greencafe
 
greencafe
2011-12-31 00:10:11
http://www.memberbux.com/?ref=greencafe
http://www.getbuxtoday.com/?ref=greencafe
http://www.noendbux.com/?ref=greencafe
http://www.jokabux.com/?ref=greencafe
http://www.xxxcyberbuxxx.com/?ref=greencafe
http://www.1bux-s7
 
greencafe
2011-12-31 00:08:11
Polecam:
http://www.ticbux.com/?ref=greencafe
http://www.buxrider.com/?ref=greencafe
http://www.bulletbux.com/?ref=greencafe
http://www.imperialgetcash.com/?ref=greencafe
http://www.buxsis.com/?ref=greencafe
 
greencafe
2011-12-31 00:06:53
Polecam:

http://www.levasfirm.com/?ref=greencafe
http://www.777-eurobux.com/?ref=greencafe
http://www.shbux.com/?ref=greencafe
http://www.bowlingbux.com/?ref=greencafe
http://www.g20clix.com/?ref=greencafe
 
greencafe
2011-12-31 00:05:07
Te są ok
http://www.buxunleashed.com/?ref=greencafe
http://www.powerfulbux.com/?ref=greencafe
http://www.buxeternity.com/?ref=greencafe
http://www.biglevelbux.com/?ref=greencafe
http://www.stabux.com/?ref=greencafe
 
greencafe
2011-12-31 00:03:22
Ja polecam te:
http://www.bemabux.com/?ref=greencafe
http://www.infinitybux.com/?ref=greencafe
http://www.foreverbux.com/?ref=greencafe
http://www.buxsecure.com/?ref=greencafe
http://www.tviptc.com/?ref=greencafe
 
greencafe
2011-12-31 00:00:29
WItam.Ja polecam te:
http://www.yimbux.com/?ref=greencafe
http://www.yepbux.com/?ref=greencafe
http://www.xactbux.com/?ref=greencafe
http://www.bigeurobux.com/?ref=greencafe
http://www.moonstarbux.com/?ref=greencafe
 
totemen
2011-12-20 12:48:10
http://www.AWSurveys.com?R=Tobi2803
 
majkel2233
2011-12-19 22:30:02
a ja wam polecam http://www.buxinc.com/index.php?ref=majkel2233 5$ za obejrzenie reklamy kolo 5-6 reklam dziennie plus poleceni warto !
 
kasa
2011-12-17 23:56:06
http://tnij.org/oob7
 
konik
2011-12-17 13:30:22
a ja polecam coś gdzie trzeba mieć tylko włączonego kompa http://pl.20dollars2surf.com/?ref=306845 ta strona z mojej strony jest sprawdzona
 
lysytor
2011-12-01 13:18:39
Polecam!!

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=lysytor

http://www.sixdollarclick.com/index.php?ref=lysytor1982

http://www.buxinc.com/index.php?ref=lysytor
 
beNNy56
2011-11-27 02:44:25
UNIKAJCIE:
centrum reklamy.pl
20 dollars surf
i wszystkich zachodnich które nie dają wam kasy na żądanie- bo to typowy kant.
 
jackie441
2011-11-27 02:32:38
Nie klikajcie :
http://www.bux-network.com/pages/login
http://bestbux.info/login.php
http://teenpunci.info/login.php
 
jerzole
2011-11-17 23:25:39
http://teenpunci.info/?r=jerzolr
http://www.ptcsense.com/index.php?ref=jerzolr
 
jerzole
2011-11-17 23:24:58
http://bux.to/register.php/jerzolr.html
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=462611
http://www.cashnbux.com/?r=jerzolr
http://gagabux.com/register.php/jerzolr.html
http://www.legit-bux.com/?ref=jerzolr
 
jerzole
2011-11-17 23:24:16
http://www.ptcsense.com/index.php?ref=jerzolr
http://www.neodollar.com/index.php?ref=jerzolr
http://www.1dollarptc.com/index.php?ref=jerzolr
http://www.josefluptak.com/?ref=jerzolr
http://bux3.com/?r=jerzolr
http://teenpu
 
jerzole
2011-11-17 23:23:27
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=jerzolr
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=jerzolr
http://www.20dollars2surf.com/?ref=462611
http://www.buxinc.com/index.php?ref=jerzolr
http://www.ptcsense.com/index.php?ref=
 
denar34
2011-11-14 22:27:44
http://www.individualbux.com
http://www.crbux.com
Ostrzegam przed nimi napykałem w ich reklamy a gdy przyjdzie pora na cashout to znajdziecie komunikat:
Domain Suspended
This domain has been temporarily or permanently suspended
 
bromo00
2011-11-13 09:57:59
http://www.optimumbux.com/?ref=bromo00 - 1$

http://www.cashcowclix.com/?ref=bromo00 - 1$

http://www.merrybux.com/?ref=bromo00 - 1,5$

http://www.microworkersbux.com/?ref=bromo00 - 2$

http://www.rol
 
Krzysztof
2011-10-30 19:13:53
Witam
http://www.bux3.com/?r=langhamer -zapraszam wszystkich do zarabiania przez internet

W bux3 zarabia się pieniądze za klikanie w linki do różnych stron. To na prawdę proste! Klikasz na link i przez 30 sekund oglądasz str
 
Vito
2011-10-26 15:28:30
Polacam najlepiej sprawdzony w 100 % pewny bux w ktorym nie trzeba sie wgl duzo napracowac :
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=449277

wystarczy sie zalogowac stworzyc konto zaistalwoac program i patrzec jak nasze pieniazki rosną ;) <
 
robert
2011-09-16 11:00:26
http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=robert30389
http://adbiznes.com/pages/index.php?refid=robert30389
 
Robert
2011-09-16 10:59:28

Dużo czytalem na temat zarabiania w sieci dlatego raczej nie wierze w oferty typu "zarabiaj 100 zl dziennie" itp. Osobiscie zarejestrowalem się w programach oferujących płatne czytanie reklam (a raczej klikanie w linki reklamowe). Mianowicie za
 
marta
2011-09-15 23:04:23
JAK ZDOBYĆ POLECONYCH?
Jak zdobyć poleconych na 20dollars2surf.com?
2 miesiące temu zaczęłam zarabiać w necie na stronie 20dollars2surf. Zarobiłam do tej pory 7,50 dolara.
Borykam się z problemem, który zapewne dotyczy wielu
 
reload
2011-08-26 10:31:39
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=reload
polecam wam tą stronę do zarabiania pieniążków, w jeden dzień można zarobić aż 27$ z tym że przez parę dni musisz logować się codziennie ponieważ chcą sprawdzić czy nie jest to multi
 
virtek
2011-08-15 23:54:45
Buxy które umieszczam poniżej zostały przez mnie sprawdzone i można im zaufać innymi słowy są wypłacalne .
http://www.ivbux.com/?ref=virtus1234
http://www.cashnhits.com/index.php?ref=virtus123
http://www.wowcash4u.com/?ref=virt
 
virtek
2011-08-15 23:53:52
Buxy które umieszczam poniżej zostały przez mnie sprawdzone i można im zaufać innymi słowy są wypłacalne .
http://www.ivbux.com/?ref=virtus1234
http://www.cashnhits.com/index.php?ref=virtus123
http://www.wowcash4u.com/?ref=virt
 
m4n1ek
2011-08-12 22:44:41
Witam, ja polecam:
ONBUX
http://www.onbux.com/?rh=906b553cab8e4f0da79 6f31c15bc1cba
min.2$
NEOBUX
http://www.neobux.com/?r=m4n1ek
min.2$
IPAYINGBUX
http://www.ipayingbux.com/?ref=m4n1ek
min.1$<
 
janusz
2011-08-09 15:52:17
zajefajnie i zarabia sie

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=394275
 
szog8
2011-08-07 20:39:22
Według mnie najlepszy bux w sieci:
http://bux.to/?r=szogunch
 
kamil80
2011-06-08 20:30:44
Ostrzegam przed sejfik.com zamiast wypłaty zawiesili mi konto i zero reakcji na maile
 
pepsi06
2011-05-29 23:31:38
http://www.mauibux.com/?ref=pepsi06
http://www.redhot67bux.com/?ref=pepsi06
http://bux.gs/?r=pepsi06

ja zarabiam 1$ co 4 dni na 1 stronce... a poswiecam im 20 minut...klikasz w reklame i dostajesz kase...co miecha mam okolo 20$
 
Kamil
2011-05-27 22:22:38
Wszystko elegancko macie tu opisane od razu z rankingiem serwisów najlepszych w Polsce: http://groszdogrosza.orangespace.pl/
 
Kamil
2011-05-27 22:20:19
Przepraszam, że mi tak posty pourywało nic nie poradzę... Czytajcie od mojego pierwszego od dołu po kolei do góry.
 
Kamil
2011-05-27 22:19:09
http://adbiznes.com/pages/index.php?refid=kamil1337m

Po więcej super serwisów i info zapraszam na moją stronę:
http://groszdogrosza.orangespace.pl/
 
Kamil
2011-05-27 22:18:45
- Adbiznes - Mój ulubiony zaraz po Centrum Reklamy, podobny do Złotóweczki
 
Kamil
2011-05-27 22:17:46
http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=kamil1337g
- Imperium Reklamy - super serwis Pampersa, dużo maili i PTC po co najmniej 0,5gr, maile czasem nawet po 2gr
http://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=kamil1337c
- Adbizne
 
Kamil
2011-05-27 22:17:05
raz ten raz ten.
http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=kamil1337
- Złotóweczka - świetny serwis gdzie nie ma ograniczeń ile reklam naraz oglądamy, dużo po 1gr, dużo po 0,65gr.
http://zlotoweczka.com/pages/index.php?r
 
Kamil
2011-05-27 22:16:14
5-6gr w kilka sekund (można otwierać wszystkie w nowych zakładkach). Sporo też maili, jak są timery potrzebujące kilka klików na zaliczenie to trzeba odpalać po jednej, ale ja wtedy od razu w nowej zakładce odpalam następny serwis i przełączam
 
Kamil
2011-05-27 22:14:24
Wasza Kasa i bux.to to scamy, surfbar.pl chyba też;
ja polecam sprawdzone i najlepsze polskie! Tu zarobisz najszybciej!!
- Centrum Reklamy - klasa sama w sobie, najniższa stawka to 1gr, dużo maili, same płatne kliki na stronie to dziennie
 
Pietras
2011-05-25 18:20:51
Ten jest spoko, nieźle płacą: http://www.earnmaxbux.com/?ref=popex
 
squall321
2011-05-13 10:08:15
chciałbym się dowiedzieć coś na temat www.surfbar.pl
czy oni oszukują??
na forum jeden gośćcu napisał że mu nie wypłacili ani grosza i jeszcze mu konto usunęli jak się upomniał o kaskę
z góry thx za odpowiedzi
 
anulka
2011-04-25 18:46:24
Polecam 20$ surfbar: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=304938
można zarobić!
 
kaziuuu123
2011-04-08 11:18:51
witam polecam stronkę z najlepszymi surfbarami oraz buxami i innymi ciekawostkami
www.biznesik.y0.pl
 
0204
2011-04-02 14:04:13
Tu zapraszam! Jest świetnie.
http://wasza-kasa.pl/?r=index&u=Jola
 
secret-84
2011-03-16 14:52:31
http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=secret84
 
BUX
2011-02-17 13:56:52
Tutaj jest 6$ za rejestracje
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=bankowy75
 
BUX
2011-02-17 13:54:44
Ze wszystkich to jest naj
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=bankowy75
 
justyna
2011-01-27 12:01:21
Neobux to bux istniejacy od 2008r i wypłacił już sporo pieniędzy. Użytkownicy zarabiają poprzez klikanie w reklamy. http://www.neobux.com/?rh=6A75707069 Wpłacam od 30% do 50% zarobionych pieniążków z Twoich klików na Twoje konto Paypal.
 
justyna
2011-01-27 11:59:49
Neobux to bux istniejacy od 2008r i wypłacił już sporo pieniędzy. Użytkownicy zarabiają poprzez klikanie w reklamy. Czas do odczekana w każdej reklamie wynosi 30 sekund. Następnie mamy już 0,01$. Minimum wypłaty to 2$ (przy drugiej wypłacie 3$,
 
cobra
2011-01-21 22:57:25
http://puzz.biz.pl/?p=IhA17WCvbHAq polecam:)
 
cobra
2011-01-21 22:41:04
http://puzz.biz.pl/?p=IhA17WCvbHAq polecam:)
 
Seba84
2011-01-21 16:08:20
http://wasza-kasa.pl/?r=index&u=Seba84
Zapraszam :) Polecam :)
 
Zapraszam
2011-01-20 11:28:32
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=233787
http://www.surfbar.pl/ref=51718
http://warezovka.cz/registrace.php?r=1903
http://www.i-gagnant-barre2.com/?u=Seba84
 
slonce
2011-01-18 21:57:02

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=slonce
 
cosiudco17
2011-01-15 13:48:08
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=224917
najlatwiejszy sposob na pieniadze
a co do buxsow
http://www.ifbux.com/?r=cosiudco17
http://www.palmbux.com/register.php?r=cosiudco17
http://www.onbux.com/?r=cosiudco17
wszys
 
danielinho
2011-01-10 18:20:11
http://puzz.biz.pl/?p=64X47AQOciio

najlepszy sposob na zarabianie tylko sie zarejestruj
 
kusik
2011-01-05 11:19:57
Link polecający: http://www.giftsisland.pl/rejestracja.php?polecajacy=kusik
 
kusik
2011-01-05 11:18:30
ZOBACZ!!!!
GiftsIsland.pl to strona, dzięki której masz możliwość zdobycia wymarzonych prezentów,
zupełnie za darmo i bez większego wysiłku!
Do wyboru masz dużą ilość prezentów.
 
kusik
2011-01-05 11:17:41
Zaczynając od drobnych gadżetów a kończąc na wysokiej klasy elektronice.
Ale to nie wszystko!
Odkryj wszystkie sekrety wyspy!
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się już dziś!
Link polecający: http://www.giftsisland.pl
 
Piotrek
2010-12-24 14:36:04
Zapraszam na strone :

WWW.BESTBUXES.CBA.PL !!!

Opisane sa tam najlepsze, w pelni bezpieczne buxy! sam z nich korzystam od dluzszego czasu! Takze informacje jak zaczac zarabianie na buxach.. !
 
dzesus
2010-12-23 23:36:55
witam, według mnie najlepsze to standartowo:
http://www.neobux.com/?r=dzesus

oraz

http://www.onbux.com/?r=dzesus

całkowicie wypłacalni i to bardzo szybko :) pozdrawiam Enjoy
 
kusik
2010-12-11 16:04:14
Super stronka. Po zalogowaniu można się promować. Polecam!Zobacz sam-a !

www.megastrona.aq.p
 
kusik
2010-11-30 11:06:51
ZOBACZ....
Tu możesz zarobić dużo dolarków.
Spiesz się tylko do końca roku!
http://6pck.com/signup.php?ref=10289
 
daro37enfield
2010-11-23 22:07:34
ostrzegam przed SUPER QUIZEM !!! odpowiesz na pytania i 100zyla twoje- gówno prawda !!1 złodzieje oszukują
 
kusik
2010-11-21 19:50:23
super stronki-sprawdz
http://www.purplebux.com/?ref=kusik
http://www.yourprofitbux.com/?ref=kusik
http://www.memberbux.com/?ref=kusik
 
kusik
2010-11-21 19:49:55

http://www.freebirdbux.com/?ref=kusik
http://www.bninvestmentsbux.com/?ref=kusik
http://www.thebuxgroup.com/?ref=kusik
http://www.qqqbux.com/?ref=kusik
 
bysior19
2010-11-21 15:48:38
najlepsze buxy
http://cashnbux.com/?r=bysior
http://bux3.com/?r=bysior
 
kusik
2010-11-12 21:46:41
Polecam SUPER QUIZ
Odpowiesz na 8 z 10 pytań.
Wybierasz odpowiedź: a, b lub c.
Czas 100 sekund,100zł będzie Twoje.
link http://www.superquiz.pl/?t=17201.
 
kusik
2010-11-12 21:40:10
sprawdzone - wypłacają
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=153715
http://auto-surf.com.pl/index.php?ref=1106
http://www.ptclove.com/index.php?ref=kusik
http://www.incentria.com/index.php?ref=kusik
http://www.readbud.co
 
wektor78
2010-11-08 15:31:39

http://www.ptcstar.com/register.php?ref=wektor78

http://www.cashium.net/?rid=wektor78

http://www.onbux.com/?r=wektor78
 
wektor78
2010-11-08 15:30:54
Najlepsze sa clicksia i incentria 0,1 dolara za rejestracje na innych stronach

http://www.incentria.com/index.php?ref=wektor78
http://www.clicksia.com/index.php?ref=wektor78

dla klikania polecam


h
 
moja1
2010-11-02 11:38:20
wymienię się reflinkami lub zapłacę za klikanie gg 5589814
 
moja1
2010-11-02 11:37:33
wymienię sie reflinkami lub zapłacę za klikanie
 
li.50
2010-10-30 18:27:44
spróbuj zarobić tu:

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=153715

polecam
wypłacają
 
li50
2010-10-30 18:25:37
WITAM.
MAM PROPOZYCJE DLA CIEBIE !!!
Jeśli siedzisz często w sieci,grasz w gry, przegladasz strony, piszesz blog, masz wlasna strone.
Za ten czas spedzony w internecie 20$2Surf płaci gotówke.
Mały surf, banerek reklamo
 
oli
2010-10-21 18:33:36
Polecam te 2:
http://www.neobux.com/?r=oliwia0510
ORAZ
http://gagabux.com/register.php/oliwia0510.html
 
masia
2010-10-18 10:06:57
Jeśli szukacie 100% wypłacalnych buxów zajrzyjcie tutaj znajdziecie około 20 pewnych i sprawdzonych buxów na których można naprawdę nieźle zarobić
http://www.buxy-zarabianieonline.e-blogi.pl/
 
li.50
2010-10-08 15:57:14
spróbuj zarobić tu:

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=153715

polecam
wypłacają
 
timon
2010-09-18 15:30:38
Buxclan -świetny bux http://www.buxclan.com/?ref=statymsss


Jeśli chcesz spróbować coś zarobić spróbuj tutaj > http://pl.20dollars2surf.com/?ref=107660

wlanczaj baner dzieki niemu zbierasz pkt.co 20-30 min pkt sa
 
Maszynka
2010-09-14 15:50:56
... na chacie spoko wiara :) http://pl.20dollars2surf.com/?ref=144693
 
Maszynka
2010-09-14 15:50:03
Ogólnie polecam buxy najważniejsze w nich to miec duzo znajomych, wtedy mozna się nieźle dorobić. Strona którą prezentuje oferuje to co zwykle buxy, a oprocz tego gry za free grajac w nie zarabia sie kase za samo granie :) co wiecej spoko wiara na c
 
zenobiusz
2010-08-26 11:16:00
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm
czy komus wyplacil?
 
demon1221
2010-08-15 20:12:23
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=128436
Zawsze wypłacają.
1cent za 1 reklame a więc szybko się zarabia 1 reklama na okolo 1 min
 
gucio
2010-08-09 20:27:26
Dizzy
2010-05-19 19:03:26
Polecam
http://www.jmgold.com/?ref=Dizzy
To zupełna nowość!!!!

LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE- nie ma nic za darmo.Jak myslicie ze kupicie 1000 sztabek i do konca zycia bedziecie odbierac kas
 
kisiel13573
2010-06-01 18:30:28
Witam mam ciekawe strony do zaoferowania na których można zarobić przyzwoite pieniążki


http://pl.20dollars2surf.com/?ref=87747 (najlepszy)

http://www.takeagift.pl/polecam:151103 (polski)


 
bisuek
2010-06-01 14:44:38
http://gagabux.com/register.php/bisuek.html - sprawdź sam ! Mała minimalna wypłata tylko 2 $ i szybko się zbiera! W 100 % wypłacalny bux...
 
legendary
2010-05-31 10:06:23
100% wypłacalne buxy z szybkimi wypłatami:

http://www.neobux.com/?r=goly840 (bezapelacyjnie najlepszy bux na tej planecie!)
http://www.gagabux.com/register.php/goly840.html (rewelacyjny nowy bux, duża ilość reklam! POLECAM!!!)
 
kisiel13573
2010-05-27 01:10:00
mam jeszcze jeden wypasiony 5 euro miesięcznie płacą za niego
http://www.jmgold.com/?ref=kisiel13573
 
kisiel13573
2010-05-27 00:27:02
na kazdej z tych stron zarobisz minimum 10 $
http://bux.to/?r=kisiel13573
http://www.neobux.com/?r=kisiel13573
http://gagabux.com/register.php/kisiel13573.html
http://www.jmgold.com/?ref=kisiel13573
http://uk.beruby.com/
 
kisiel13573
2010-05-27 00:25:33
najlepsze strony z dobrym zarobkiem to:
http://gagabux.com/register.php/kisiel13573.html
 
kisiel13573
2010-05-27 00:24:35
witam oto najbardziej dochodowe buxy
http://bux.to/?r=kisiel13573
http://www.neobux.com/?r=kisiel13573
http://gagabux.com/register.php/kisiel13573.html
http://www.jmgold.com/?ref=kisiel13573
http://uk.beruby.com/promocod
 
Dizzy
2010-05-19 19:03:26
Polecam
http://www.jmgold.com/?ref=Dizzy
To zupełna nowość!!!!
 
Dizzy
2010-05-19 19:01:31
A więc chciałbym wam przedstawić nową stronkę do zarabiania w necie :-)

Zacznijmy od tego, że to nie jest typowy bux, jest tu coś nowego!
A mianowicie gdy klikniemy w 1000 reklam (8-10 na dzień) dostajemy Srebrną Sztabkę!
 
Dizzy
2010-05-19 18:58:41
A więc chciałbym wam przedstawić nową stronkę do zarabiania w necie :-)

Zacznijmy od tego, że to nie jest typowy bux, jest tu coś nowego!
A mianowicie gdy klikniemy w 1000 reklam (8-10 na dzień) dostajemy Srebrną Sztabkę!
 
jacras
2010-05-17 16:25:30
polecam buxy z tej strony :
http://getbux.u2.pl/
 
jacras
2010-05-17 16:24:30
Polecam buxy tej strony, wszystkie sprawdzone - 0 scamu!

 
luki1415
2010-05-15 01:25:13
najlepsze sprawdzone wypłacalne buxy minimum wypłaty to tylko 2$ :)
[url="http://gagabux.com/register.php/luki1415.html"]gagabux.com[/url]
[url="http://www.clixncash.com/index.php?ref=luki1415"]clixncash.com[/url]
[url="http://www.
 
pawel
2010-05-10 02:29:35
http://www.clicksia.com/index.php?ref=papor
http://bux.to/?r=papor
http://10bux.net/?r=papor
http://bux.gs/?r=papor
http://e-kasiorka.pl/index.php?affiliate=282
https://earn.bz/index.php/papor.html
 
papor
2010-05-10 02:28:24
Wypłacalne buxy polecam

http://mybestpornobux.us/?r=papor (uwaga pornograficzny dobrze płatny)
https://www.incrasebux.com/register.php/papor
http://www.neobux.com/?r=papor80
http://www.buxter.ws/?ref=papor
http:
 
papor
2010-05-10 02:27:57
Wypłacalne buxy polecam

http://mybestpornobux.us/?r=papor (uwaga pornograficzny dobrze płatny)
https://www.incrasebux.com/register.php/papor
http://www.neobux.com/?r=papor80
http://www.buxter.ws/?ref=papor
http:
 
blaster
2010-02-27 19:31:04
http://www.neobux.com/?r=blaster12321
 
SerafinM
2010-02-10 21:26:29
Nie będę owijał w bawełne jeśli masz czas i nie wiesz jakiego buxa używać polecam Ci tego oto buxa
http://www.upbux.com/?r=SerafinM

Wypłacalny
 
goly840
2010-01-31 17:08:30
100% wypłacalne z wypłatami natychmiastowymi:

http://www.neobux.com/?r=goly840
https://www.palmbux.com/register.php?r=goly840
http://www.upbux.com/r?r=goly840
https://incrasebux.com/register.php/goly840.html
htt
 
kasiarz90
2010-01-23 14:15:20
http://www.neobux.com/?r=kasiarz90 0.01$ za klik

http://www.upbux.com/r?r=kasiarz90 0.01$ za klik

http://www.omnibux.com/?r=kasiarz90 0.005$ za klik

https://www.bux.ee/?r=kasiarz90 0.008$ za klik
 
lyzwa
2009-12-21 11:55:25
Szczerze Polecam te dwa buxy są to najlepsze buxy gdyż najwięcej można na nich za robić i są w pełni wypłacalni:

http://bux3.com/?r=lyzwa1991
To samo co niżej, szczerze polecam!
 
lyzwa
2009-12-21 11:54:58
Szczerze Polecam te dwa buxy są to najlepsze buxy gdyż najwięcej można na nich za robić i są w pełni wypłacalni:

http://bux.to/?r=lyzwa1991
1 cent za link , 5 centów na start, 100% zarobków poleconego!

http://
 
lyzwa
2009-12-21 11:54:10



Szczerze Polecam te dwa buxy są to najlepsze buxy gdyż najwięcej można na nich za robić i są w pełni wypłacalni:

http://bux.to/?r=lyzwa1991
1 cent za link , 5 centów na start, 100% zarobków poleconeg
 
magdalenna
2009-10-10 17:45:01
https://www.palmbux.com/register.php/magdalenna.html
http://www.neobux.com/?r=magdalenna

serdecznie zapraszam do zarabiania! naprawde warto ;))
 
bux
2009-09-09 16:17:30
Witam was chciałbym przedstawić wam program partnerski który zwraca wam 70 % zarobków czyli łącznie zarabiacie 170%..

http://n-kasa.pl/super-ref-z-pavxion-buxy-t-790.html

Zapraszam ilość miejsc ograniczona spiesz się
 
WiktorWielki
2009-08-31 11:12:11
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=WiktorWielki99

A ja polecam tę stonę, może nie dostałeś kasy za to, że oszukiwałeś (nie pisałeś angielskich komentarzy, robileś konta na swoim kompie jako twoi poleceni, miełeś na imie
 
vanmaist
2009-08-06 15:35:29
testowałem te wszystkie bux'y i doszedłem do wniosku że najgodniejsze mojego zaufania jest polskie centrum reklamy... polecam, sprawdzić nie zaszkodzi a znawcy na pewno docenia te strone http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=vanmaist
 
kwako4444
2009-07-16 09:49:29
http://www.neobux.com/?r=kwako1111
http://qualitybux.com/index.php?ref=kwako4444
http://www.tuibux.com/?r=kwako4444
http://www.tuibux.com/?r=kwako4444
http://www.buxmarley.com/?ref=kwako44444
http://hkbuzz.com/?r=kwa
 
justyna
2009-04-29 06:44:23
http://bitmails.info/pages/index.php?refid=wiewiorzasta111


sa w porzadku, wyplacaja pieniadze jak w regulaminie
 
Makakaka
2009-04-18 19:42:17
http://www.theclickers.net/ptc/index.php?ref=Makakaka
Super bux. SZybkie zarobki. W razie problemów pisać gg 7082430
 
michalek224444444
2009-04-18 10:07:27
najlepszy bux to jest http://www.onedollarptc.com/index.php?ref=michalek224444444 płaci 1-6$ (nie centów) za klik. Reklam jest około 380. Minimum wynosi 10,000.00$ (10 tysięcy). Wypłaty są na paypal.

(NIE USUWAJCIE REFA BO I TAK WAS D
 
Makakaka
2009-04-13 20:40:10
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=Raiken
Genialny bux. Na dzień 27$ mozna zarobic a minimum 75$ OPŁACA SIĘ!!!
 
Dawcio
2009-03-21 11:01:16
http://bux.to/?r=DawidPolec

http://bux3.com/?r=dawidpolec

http://roflbux.com/register.php/DawidPolec.html

http://bestpornobux.us/?r=dawidpolec

http://centrumbiznesu.com/pages/index.php?refid=dawi
 
Dawcio
2009-03-21 11:00:59
NAJLEPSZE BUXY DOSTĘPNE NA RYNKU To :

http://www.dingobux.com/?r=dawidpolec

http://www.ara-bux.com/?r=dawidpolec

http://www.roudycash.com/?r=dawidpolec

http://isabelmarco.com/?r=dawidpolec
 
1987grzesiek
2009-03-11 20:54:34
http://NoMinCashout.com?ref=1987grzesiek
Polecam !!
Pierwsza wyplata bez minimum. :)
 
Andrzej Lipnicki
2009-01-27 22:13:02
Chciałbym wam stanowczo odradzić strone z buxami: "A. W. Survey". To zupełny SCAM. Oszukują naiwnych ludzi. Nie wypłacają ani grosza.
 
 
Dodaj komentarz
nick
e-mail
treść
 
Blogi
x